Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/6/f/kuca-sadele.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/6/f/kuca-sadele.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2264 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/6/f/kuca-sadele.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2845 Water Plezier – Kuca sadele

Water Plezier

Water Plezier

Bij ons is het mogelijk om een bootje te huren. Hiermee is het leuk om in de baai van Marina de Dalmatische kust nader te bekijken.

Boot MUitzicht

Ook is er de mogelijkheid om met de grotere boot een trip te maken, waarbij we wat eilandjes bezoeken. U huurt deze boot met schipper(verzorgen we zelf). Onderweg is het mogelijk te zwemmen of te snorkelen. Voor de echte avonturiers hebben we ook fun tubes en waterskiƫn.